Friday, February 25, 2011

Tek Türkiye - Son Karakol 131. Bölüm IZLE


Tek Türkiye 131. Bölüm IZLE





Daha fazla bilgi için tıkla !

Wednesday, February 23, 2011

Tek Türkiye - Son Karakol 131. Bölüm Özet ve Fragman


Tek Türkiye 131. Bölüm Özet ve Fragman


Tarık ve Dila için zor günler yine kapıda... Hazırlanan büyük kaçış planı, başarıyla gerçekleşmiştir. Ajan olarak Ümit Erleri'nin arasına sızan Levent, çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Durumunun anlaşılmasından endişe eden Levent, hiç zaman kaybetmek istemez. Elde ettiği bilgileri, önderlerine iletir. Bu arada Tarık ve Dila'yı zor günler beklemektedir. Yaşadıkları zor günleri birlikte atlatan çift, şimdi daha büyük bir imtihanla karşı karşıyadır. Çocuğunun hastalığı ile sarsılan Doktor Tarık, eli kolu bağlı bir şekilde beklemektedir. Çocuğunu kurtarmak için her türlü yolu deneyen Tarık ve Dila, çaresizlik içindedir. Örgütün kendisi için acımasız bir plan kurduğunu anlayan Çetin, artık gerçekleri görmeye başlamıştır. Kızı ve eşinin öldürüleceğini öğrenen Çetin, onlardan önce davranmak zorundadır. Bunun için akıllıca bir plan hazırlar ancak uygun zamanı beklemesi gerekmektedir.

Friday, February 18, 2011

Tek Türkiye - Son Karakol 130. Bölüm IZLE

Tek Türkiye 130. Bölüm IZLE

Wednesday, February 16, 2011

Tek Türkiye - Son Karakol 130. Bölüm Özet ve Fragman

Tek Türkiye 130. Bölüm Özet ve Fragman


Üzerine plan kurulan kişi bu kez Çetin!

Kaçış planını başarıyla uygulayan Tarık, büyük hedefler peşindedir. Önder'i ve örgütü tamamen çökertmek ister ancak bunu gerçekleştirmek için yeterli gücü yoktur. İgor'un babası olduğunu öğrenen Zehra ise karışık duygular içindedir. Kafasında çeşitli soru işaretleri belirmiştir. Aralarında gelişen samimi diyalog, örgüt tarafından yanlış anlaşılır. Ertelenen infaz kararının uygulanması tekrar gündeme gelir.

Ablasının masum olduğuna bir türlü inanmayan Hasan, ablasının ölüm emrini örgütten önce kendisi verir. Bunu gerçekleştirmek için uygun zamanı kollamaktadır. Geçmişle yüzleşen Şivan ise, oldukça tedirgin olmaya başlamıştır. Örgütten aldığı belgelerle ilk cinayetleri yazan Şivan'ı zorlu saatler beklemektedir.

Yaptığı planlarla çok kişinin canını yakan Çetin, bu kez üzerine plan kurulan kişi olur. Çok güvendiği, hayatını adadığı örgütü, kendisinden habersiz çok gizli bir görev ile harekete geçer.





Daha fazla bilgi için tıkla !





Friday, February 11, 2011

Tek Türkiye - Son Karakol 129. Bölüm IZLE


Tek Türkiye 129. Bölüm IZLE






Daha fazla bilgi için tıkla !

Wednesday, February 9, 2011

Tek Türkiye - Son Karakol 129. Bölüm Özet ve Fragman

Tek Türkiye 129. Bölüm Özet ve Fragman




Tarık'tan kusursuz plan... Ajan olduğu ortaya çıktığı için esaret altında tutulan Tarık için, büyük gün gelip çatmıştır. Son hazırlıklarını yapar, artık eksiksiz hazırladığı kaçış planını uygulamaya hazırdır. Tarık, Ümit Erleri'nin kurtulması karşılığında teslim olacağını açıklar. Bunun üzerine Önder, Zaim ve diğerleri dehşet içinde kalır. Hasan ise ablası Maral'ın başına gelenleri öğrenir fakat ablasının masum olduğuna inanmaz. Buna karşılık ablasının ölüm emrini, örgütten önce Hasan'ın kendisi verir. Onun için en doğru karar budur. Ümit Erleri ise büyük bir heyecanla kaçış planının gerçekleşmesini bekler. Her şey yolunda giderken Zehra, herkesin kafasını karıştıran bir gerçekle yüzleşir. Zehra'yı hem sevindiren hem üzen bu gerçeğin ne olduğu merak konusudur.






Daha fazla bilgi için tıkla !

Thursday, February 3, 2011

Tek Türkiye - Son Karakol 128. Bölüm IZLE


Tek Türkiye 128. Bölüm IZLE







Önder ele geçiriliyor, zaman azalıyor... Büyük kaçış planı için Tarık düğmeye basıyor... Tek Türkiye 128. Bölümü'yle sizlerle...



Daha fazla bilgi için tıkla !



Wednesday, February 2, 2011

Tek Türkiye - Son Karakol 128. Bölüm Özet ve Fragman

Tek Türkiye 128. Bölüm ÖZET


Büyük kurtuluş planı!


Hiç beklemedikleri bir anda Çetin tarafından yenilgiye uğrayan Ümit Erleri, bunu telafi etmek için her şeyi düşünürler. Tek kurtuluş yolu olarak önderi kaçırmaya karar verirler. Çako, öndere tehditler savurur; böylece arkadaşlarının özgürlüğünü garanti altına almayı planlar.

Her şey yolunda gidiyormuş gibi gözükür. Ama hiç beklenmeyen kötü sürprizler, bazı planların aksamasına neden olur. Çetin'den intikam almak isteyen Maral, Hasan ve Songül'ün yolları dağda birleşir. Aslında hiçbiri dağa çıkmaya gönüllü değildir fakat amaçları aynıdır. Songül ise, babasının nişanlısı Hasan'a neler yaptıklarını öğrenir ve ilk kez babasından bir şey ister.

Bu arada, kendisini kurtarmaya gelen Dila ile birlikte esaret altındadır. Kurtulmak için büyük bir plan hazırlar.




Fragman




Daha fazla bilgi için tıkla !